Vacature CALCULATOR – COÖRDINATOR in de tuinbouw

Vaste Job – Heist-op-den-Berg – Regio Antwerpen

Jobinhoud

Vacature Calculator - Coördinator in de tuinbouw

Functieomschrijving

In de job als Calculator – Coördinator ben je verantwoordelijk voor de berekening en de opvolging van onze tuinprojecten. Onze eigen tuinarchitecten zorgen per project voor een uitgetekend plan op maat van de klant. Op basis van dit plan maak jij de nodige berekeningen van onder meer het aantal planten, aantal vierkante meters verharding, aantal vierkante meters aanleg kasseien, etc.

Om op alle elementen van het plan een correcte prijs te kunnen plakken, sta je in nauw contact met onze leveranciers. Ook met onze architecten treed je regelmatig in overleg zodoende steeds feeling te hebben met de praktijk.

Jouw berekeningen zorgen er voor dat een gedetailleerde offerte kan worden opgesteld. Van zodra deze offerte is goedgekeurd door de klant, zal jij als calculator – coördinator de projecten mee opvolgen. Dit wil zeggen dat je zorgt voor de nodige bestellingen en ook de nacalculatie van elk project voor jouw rekening neemt. In deze job krijg je de ruimte om de processen mbt calculatie en opvolging verder op punt te zetten en initiatief te nemen om de interne werking te optimaliseren.

Profiel
Als Calculator – Coördinator heb je affiniteit met tuinbouw en ben je graag op een nauwkeurige manier met cijfers en berekeningen bezig. Als sterke communicator treed je vlot in overleg met verschillende partijen. Verder ben je graag betrokken bij lopende zaken en durf je proactief meedenken met onze firma. Voor ons is vooral jouw enthousiasme en ingesteldheid een doorslaggevende factor.

Persoonsgebonden competenties

 • Affiniteit met tuinbouw
 • Sterke communicator
 • Enthousiast en positief ingesteld

Aanbod

 • Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen;
 • Een boeiende functie in een groeiende onderneming;
 • Een vaste job in een leuk en dynamisch team;
 • Reële doorgroeimogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot opleidingen.

Contract

 • Vaste Job
 • Contract van onbepaalde duur
 • Voltijds

Over Carterre


Je komt terecht in een groeiend bedrijf en maakt deel uit van een fijn en gedreven team van collega’s. Je krijgt de kans om de interne werking van onze firma mee te optimaliseren en kan dus mee je stempel drukken. In ruil voor jouw inzet en enthousiasme bieden wij een motiverend loonpakket aan als ook reële doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Heb jij affiniteit met tuinbouw? Ben jij graag bezig met cijfers en berekeningen? Ben jij een initiatiefnemer zodoende onze interne werking naar een hoger level te tillen? Dan ben jij dé Calculator – Coördinator die Carterre zoekt! Stuur je motivatie met cv door en je hoort van ons!

Contact: Mevr. Sieglinde Raymaeckers

Interesse? Bezorg ons je sollicitatie per e-mail of per post. We zien je sollicitatie graag tegemoet!