HOE WIJ UW TUINAANLEG TER HARTE NEMEN

“Het liefst pakken we uw project van A tot Z aan: zo verzekeren we u van een sluitend concept zonder verrassingen, met de grootste zorg voor uw investering. Zo garanderen we een kwalitatieve tuinaanleg.”

 

Sterke start

Onze eigen tuin- en landschapsarchitecten doorgronden uw behoeften, waarden en voorkeuren. Zo weten ze perfect wat u voelt. Zaakvoerders Pieter en Bart Van den Brande vullen het voorstel aan vanuit hun jarenlange ervaring in tuinaanleg, dit met een uitgelezen selectie planten en materialen en advies naar uitvoerbaarheid.

Het resultaat is een staaltje vakmanschap van de bovenste plank.

 

Tuinontwerp en authenticiteit

Tuinontwerp 3D

Uw wensen en noden vertaald naar een tijdloze en karaktervolle tuin. Een verhaal van zoeken naar juiste verhoudingen, composities en lijnvoering. Maar ook een verhaal van kiezen van de juiste beplanting en materialen, en desgewenst ook verlichting, bijgebouwen en waterpartijen, en zelfs tuinmeubilair. Een proces dat we samen met u op een heldere en professionele manier doorlopen.

We steken onze nek uit voor kwaliteit en originaliteit in onze ontwerpen, en vertalen dit in een presentatiepakket van sfeerimpressies, plannen en 3D-beelden: zo krijgt u vooraf al een helder en duidelijk beeld.

 

Vakmanschap en kwaliteit

tuinaanleg

Offertes en het uitvoeringsdossier worden besproken, planten en materialen worden voorbereid, uitgezocht en besteld. De aanleg kan van start gaan.

De kracht van goede tuinarchitectuur wordt pas echt zichtbaar bij de kwalitatieve aanleg van het ontwerp. Onze buitenteams bestaan uit harde werkers die goed zijn in wat ze doen. In nauwe samenwerking met ons creatief binnenteam krijgt elke boom, elke plant en elk materiaal zijn specifieke zorg om duurzaamheid te verzekeren.

 

Uitstraling en kracht bewaren

tuinonderhoud

Niemand weet beter wat een kind nodig heeft dan z’n ouders. Dat is voor onze tuinen niet anders.

Wij creëerden het ontwerp, stonden in voor de aanleg en vinden het dan ook erg belangrijk om het verdere welzijn van uw karaktertuin te kunnen garanderen. Van advies tot volledig onderhoud: we nemen de verantwoordelijkheid graag op ons, zodat u blijvend kan genieten.